Link til Kreitler

 

Kreitler rollers

Treningsruller

Tilleggsutstyr

Treningstips


Komme igang på rulle


How to master a roller


Legg peker over bildene for å forstørre
Move pointer on images to enlarge

[TOP]
Komme igang på rulle
Komme igang på rulle

Trening på rulle er ikke så komplisert som det ser ut til. Studer bildene og merk deg hvordan jeg har plassert rullen - ca. 20 cm fra veggen.
Når du har satt deg på sykkelen og begynner å trå, er det viktig at du bruker den ene albuen til støtte mot veggen for å holde balansen.

I starten er viktig å benytte et lett gear. Velg 32x18 or 32x21. Du kan senere velge tyngre gear for å øke motstanden. Det er viktig at du utfører pedalbevegelsene med jevne bevegelser slik at du føler at du har kontroll.
Senere kan du øke tempoet og lære gearteknikk. Du vil bruke ca. 5-6 dager på alle bevegelser og justering av sittestilling før du får den gode følelsen av å kunne bruke rullen korrekt.

Du vil oppnå bedre komfort under treningen ved å bruke en elektrisk vifte til å avkjøle deg, eller om du allerede har skaffet deg vifte som tilleggsutstyr til rullen, er dette å anbefale. Følelsen av lufting påvirker HR, vannforbruket og ikke minst, ytelsen.

Vær oppmerksom på at du kompensere for svette gjennom vanninntak, ellers mister du fort konsentrasjonen og i verste fall kjører av rullen.
Dersom du skal trene med terrengsykkel, bør du ha ett sett med treningshjul. Kan anbefale Michelin 1.25 slick dekk med 70 psi. Utrolig nok øker dette motstanden i rullen.

Erfarte virkelig at Kreitler Rollers Inc. holdt hva de lovte - The Bitterness Of Poor Quality Remains Long After The Sweetness Of Low Price Is Forgotten!

Make the killer
Kyrre